Projekt

Hamnen

Hamnen är ett magasin utvecklat i Joomla och migrerat till WordPress. När Datadelen Hosting Center tog över driften så var det en Joomla-sida där nyheter publicerades och artiklar skrevs.

I och med att webbplatsen utvecklats med nya funktioner och tjänster så flyttades den över till WordPress. Den har idag tusentals besökare om dagen som använder prenumerationstjänster där tester, artiklar och video publiceras.

Datadelen Hosting Center gör hela tiden anpassningar för att se till att webbplatsen alltid fungerar, är säker, övervakad samt support. I och med att webbplatsen utvecklas behöver också den plattform som den driftas på också utvecklas så att de tjänster som erbjuds fungerar för hamnens besökare.

Hamnen använder en otroligt modern miljö där applikationen kan skalas ut och skalas om beroende på trafik, påfrestningar och eventuella störningar. 

 

Detaljer

Företagsnamn: Ramströms Bilbärgning
Projektstart: Augusti 2017
Webbplats: www.hamnen.se

Hamnens webbplats behövde en pålitlig driftpartner som också kunde bistå med rådgivning och support om webbplatsen, drift, övervakning och underhåll.

Kravet ifrån Kapten Media var att de ville hitta en driftpartner som kunde ge råd om olika sätt att drifta webbplatsen och om hur olika val kan påverka hur de arbetar med webbplatsen men också hur besökaren upplever den. De behövde också någon som kunde övervaka och se till att webbplatsen är så tillgänglig som möjligt till besökarna, oavsett om det är applikationen som skapar problem och den behöver felsökas.

”Vi gick från idé, koncept, produkt till försäljning. Tack vare Datadelen Hosting Center och vårt samarbete så fick vi en flexibel, noggrann och lyhörd samarbetspartner.

Vi har många idéer och Datadelen Hosting Center designar, programmerar och realiserar dessa samt kommer ofta med förslag på lösningar som fångar upp de problem och önskemål som vi lyfter fram.

Vi ser fram emot ett framgångsrikt samarbete med Bärgarn och att effektivisera vår egen arbetsmiljö samtidigt som vi önskar nå ut med vår produkt till vår branschorganisation för att även underlätta och öka deras effektivitet.”

Gustav Morin

Projektledare, Kapten Media AB

Projektresultat

Datadelen Hosting Center strävar hela tiden efter att kunna erbjuda den bästa driften till sina kunder som är kostnadseffektiv, säker, stabil och utvecklande. Vi levererar hela tiden nya lösningar för att se till att vi kan erbjuda den teknologi och kostnadsbesparingar dessa skulle kunna innebära. Vi ger även råd och tips på hur applikationer kan förbättras för att minska eventuella kostnader i driftmiljön.

%

Övervakning dygnet runt

%

Modern och skalbar miljö

%

support och rådgivning

%

utvecklad i wordpress

%

underhåll och säkerhet

%

container as a service